Какво е Vinebox?

Vinebox e прекрасен начин да направиш подарък – да напомниш за себе си на близък човек, приятел, бизнес партньор. Vinebox е и начин да поглезиш собствените си вкусове, да спестиш и оставиш изборът на вино и да се довериш на опитано и подбрано, качествено вино. Vinebox ти помага да откриеш любимите си вкусове, като ти праща различно вино, изненада всеки път. Можеш да подариш кутията на себе си или на приятел, а какво по-хубаво от лично послание, придружено със специално, подбрано вино, опаковано в красива презентационна кутия.

За какви периоди мога да поръчам? Мога ли поръчам еднократно?

Може да поръчате еднократно, за 3, 6 или 12 месеца. Колкото по-дълъг е периодът, толкова по-голяма отстъпка използвате. Ако сте посочили дата на доставка, ще получавате на същата дата всеки месец, или най-близкия следващ работен ден. Ако не сте посочили дата, виното ще се изпраща на същата дата на поръчка всеки месец, или в най-близкия работен ден, ако дата се пада неработен ден. Ако поръчате еднократно и след време направите повторна поръчка на еднократно вино, ние ще ви изпратим различен вкус от последния.

Кога ще получа поръчката си?

Поръчката ще дойде до 3 работни дни, или на избрана от Вас дата. По време на поръчка, имате опцията да изберете конкретна дата, в която да доставим кутията.

Какво съдържа кутията на Vinebox?

Кутията на Vinebox съдържа няколко изненади за Вас или ваш близък / партньор: Прекрасна, брандирана презентационна кутия Бутилка специално вино – това, което не можеш да намериш в обикновен магазин. Стилна брандирана картичка-пожелание – ако сте отбелязали “Кутията е за подарък” при покупка, надписана с вашето лично пожелание Малка картичка с любопитно и образователно описание на виното – интересни факти, произход, специфики При повторна поръчка от същия вкус (бяло, червено, розе) – виното ще бъде разлизно и ново, всеки път.

Как да направя подарък?

В страницата на кутията, имате възможност да изберете “Кутията е за подарък”, след което ще може да въведете “Подаръчен текст”. Пожеланието ви ще бъде изписано на персонализирана картичка, намираща се в кутията – с която да направите лична изненада на ваш близък/партньор/приятел. При поръчка за повече от един месец (3,6,9,12) – ще напомняме за вас на вашия близък като изпращаме различно вино, заедно картичката с пожеланието ви всеки път.

Какви методи за разплащане могат да се използват?

При покупка за лична употреба, са налични следните методи за разплащане: Наложен платеж PayPal Кредитна / дебитна карта през PayPal Банков превод При покупка за подарък, всички методи освен “Наложен платеж” са налични, тъй като подаръкът трябва да е предплатен.