Историята на Vinebox

..или как решихме да опитваме ново вино, всеки месец.

Виното е едно от простите удоволствия в живота. Стигнахме до идеята за Vinebox поради няколко причини:

  • Как да открием подходящо вино, без да прекараме часове в търсене, препоръки и четене на ревюта? 
  • Как да намерим вино, което не може да открием на щанда на познат магазин… качествено вино,  с което можем да погалим нашите вкусови рецептори, както и тези на приятелите ни…
  • Как да изберем правилния подарък за бизнес партньор, като сме сигурни, че ще получи луксозн подарък, който търсим за случая? Укрепвайки нашите бизнес отношения и при това, без губим часове в чудене, избор, опаковане,  надписване, изпращане… VINEBOX ще направи всичко това заради теб!
Вярваме, че получаването на екслузивна бутилка вино трябва да бъде толкова просто, колкото изпиването и. 

Затова и създадохме Vinebox. Нашият екип от дегустатори селектира сред стотици вина и сътвори едно незабравимо усещане за преоткриване на нови любими вкусове лесно и приятно – за да можете да прекарвате повече време, не в търсене, а наслаждавайки се на виното в чашата.  Ако искате да се потопите в изяществото на нови вина, имаме предложение за вас:– ще получавате различно вино всеки път когато поръчате за вас или за подарък. Ще имате възможността да оставяте подаръчно послание тип картичка за човекът, за когото сте поръчали кутия вино.

Кои вина?

Нашето приключение започна в Италия..

В търсенето ни на хубаво вино, Италия спечели доверието ни – източник на безкрайно вкусни и различни вина.. Домът на прекрасни и отличителни вкусове на Moscato, Chianti, Amarone, Soave и Prosecco, както и много други – с богато и разнообразно наследство от преди над две хиляди години. Известна с замайващо разнообразие от сортове грозде и стилове вино, Италия произвежда над 4 милярда литра на година през последните години, от 800 000 хектара лози. Испания и Франция са единствените, които могат да се съпоставят с необятните вкусове на Италия. Както и следващи в нашите списъци..

Oставете ниe да свършим работата вместо вас!

  Изборът на хубаво вино, наистина може да бъде изтощителна задача...

Ще рискуваш ли да купиш нещо, което никога не си пробвал досега и надявайки се на най-доброто?

Постоянно купуваш едни и съши вина, но всъщност ти се иска да изпробваш хубаво ново вино, да погалите небцето си? Решението е VINEBOX

Стремим се да улесним всеки, който пожелае да влезе в този вълнуващ свят на редките вина, да го направи без да се налага да взима избори.

Защо да избирате и да губите врвме в търсене и пазаруване, когато друг може да го направи вместо вас?

Ние знаем, че ежедневно взимате куп избори - затова тук искаме да ви спестим усилията, да ви позволим да се отпуснете и насладите на изненадата, която ви очаква в кутията пред вратата ви!

Image

Свържи се с нас

    Image

    Разгледай нашите предложения

    Започни